Sky smokers, Le Serpentine

Na sporedu:

  Zaključni koncert Boffove desetke:
  Sky Smokers so mlada štiri članska skupina iz Mirna. Ustvarjajo in igrajo mešanico rock glasbe, v kateri se prepletata tudi moderni in alternativni rock žaner. V skupini se čuti vpliv različnih članov skupine in njihovih glasbenih okusov, saj se njihova avtorska glasba sprehaja od trših kitarskih riffov do melodičnih skladb. Do sedaj so igrali večinoma na Primorskem (krajevni praznik Miren, bar Biškut, Poletna scena...), udeležili so se tudi natečajev Špil Liga in Vičstock  v Ljubljani.

  Kranjska alternativna rockovska skupina Le Serpentine deluje od leta 2012. Krivulja, ki obenem predstavlja črtasto cesto in simpatično kačo, je njen zaščitni znak – nastal je še pred nastankom skupine. Skupino sestavljajo pevka Tjaša Teropšič, kitarist Žiga Jokić, basist Grga Jokić in bobnar Anže Kern. Njihov zvočni svet ustvarja avtorska glasba,
  ki je podkrepljena z močnim ženskim vokalom in hrupnim zvokom, ta se meša z zvokom devetdesetih in shoegazerskimi riffi v melodični, ušesu naklonjeni obliki.  Zlati pokrovitelj:

  Srebrni pokrovitelj:

  Ostali pokrovitelji:

  Festival podpirajo:

  Medijski pokrovitelji:

  BOFF 2017
  28. - 30. december
  Bovec, Slovenia
  Kontakt:
  office(at)boff.si
  VSTOPNICE
  Prodaja vstopnic
  v Stregulcevi hiši.
  Podrobnosti...
  Prijavi se na novice:
  NAROCI SE
  © 2016 BOFF Pravice pridržane